Σητεία: Τα αποτελέσματα των τεστ στους εκπαιδευτικούς

Λασίθι
Σητεία: Τα αποτελέσματα των τεστ στους εκπαιδευτικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

197 rapid test αρνητικά στη Σητεία - 3 από τα τέσσερα μοριακά βγήκαν θετικά

Τα αποτελέσματα των 197 rapid test που διενεργήθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής στη Σητεία, καθώς και σε βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων, της καθαριότητας και σε υπεύθυνος κυλικείων βγήκαν και έφεραν χαμόγελα, καθώς και τα 197 ήταν αρνητικά.

Ωστόσο τρία άτομα από τα τέσσερα που υποβλήθηκαν σε μοριακό έλεγχο, μέχρι το μεσημέρι σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή ωστόσο λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα άνοιξαν τα σχολεία στον Δήμο Σητείας, ωστόσο ελάχιστοι ήταν οι θαρραλέοι γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο. Σύμφωνα με το δήμαρχο Γιώργο Ζερβάκη, όπως αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το neakriti.gr, λίγοι ήταν οι μαθητές που επανήλθαν στις σχολικές τάξεις καθώς προφανώς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων οι γονείς τους δίστασαν να τους επιτρέψουν να πάνε σχολείο.

Εξάλλου ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Παλαικάστρου είχε ανακοινώσει ότι οι γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News