Νέα τραγωδία με δικυκλιστή - Του καρφώθηκε σίδερο στο θώρακα

Λασίθι
Νέα τραγωδία με δικυκλιστή - Του καρφώθηκε σίδερο στο θώρακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον ντελιβερά και δεύτερο δυστύχημα μέσα σε λίγες ώρες

Nέα τραγωδία μετά το θάνατο του 21χρονου ντελιβερά στα Χανιά, αυτή τη φορά με δικυκλιστή ηλικίας 85 ετών στον Άγιο Νικόλαο.

Ο ηλικιωμένος που οδηγούσε δίκυκλο έχασε το πρωί της Πέμπτης τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε σίδερα, πιθανότατα σε κάγκελα τα οποία μάλιστα βρίσκονται έξω από το σπίτι του. 

Η πυροσβεστική κλήθηκε να τον απεγκλωβίσει από το σίδερο και οι διασώστες τον μετέφεραν με το σίδερο καρφωμένο στο σώμα του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε πίσω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ.Σπινθούρη: «Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.  Στο σημείο έσπευσε άμεσα πυροσβεστική για να απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες σε πρώτη φάση τον ηλικιωμένο από το σίδερο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το σίδερο καρφωμένο στο θώρακα. Ωστόσο είχε ήδη υποκύψει απο την πρώτη στιγμή και στο νοσοκομείο έφθασε νεκρός διαπιστώνοντας εδώ ότι είχε υποστεί θανάσιμες κακώσεις».

Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες

Σε κάθε περίπτωση η Κρήτη συγκλονίζεται από δύο τροχαία δυστυχήματα τις τελευταίες ώρες και η λίστα με τους νεκρούς αυξάνεται δραματικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης νεκρός έπεσε δικυκλιστής, ντελιβεράς όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο μηχανάκι στο οποίο επίσης επέβαινε διανομέας στο πάρκο Ειρήνης στην πόλη των Χανίων.

Αποτέλεσμα ήταν ο ένας εκ των δύο οδηγών να τραυματιστεί θανάσιμα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και όλους όσοι τον γνώριζαν.

 Πλέον μιλάμε για 5 νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News