Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά – Ακόμη ένας οδηγός «ντελίβερι» νεκρός

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά – Ακόμη ένας οδηγός «ντελίβερι» νεκρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 21 του άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Η αιματοχυσία στους δρόμους της Κρήτης συνεχίζεται. Θανατηφόρο τροχαίο αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά και συγκεκριμένα στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας με θύμα έναν 21χρονο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Αντωνίου Γιάνναρη,  στις 11.30 το βράδυ με την εμπλοκή δικύκλου και οδηγό έναν νεαρό υπάλληλο που εργαζόταν ως διανομέας.

Το τροχαιο έγινε όταν δυο μηχανές συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ωστόσο εξαρχής οι πληροφορίες στο ΕΚΑΒ έκαναν λόγο για ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε κατάσταση ανακοπής και με  ΚΑΡΠΑ προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε και στο νοσοκομείο Χανίων όπου διακομίστηκε, ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος νέος είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματα του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός απο το οδηγό που εξέπνευσε και ο άλλος οδηγός του δικύκλου είναι διανομέας. 

Η χρονιά δεν φαίνεται να ξεκινάει καλά... για το νησί αφού οι νεκροί στην άσφαλτο, σε διάστημα μόλις 17 ημερών, από αρχές του χρόνου δηλαδή μέχρι σήμερα, φθάνουν τους 4, με 2 θανατηφόρα μάλιστα να έχουν λάβει χώρα στα Χανιά. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τραγικό θάνατο, εν ώρα εργασίας, βρήκε ένας νεαρός που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μερικά μόνο λεπτά πριν την έλευση του 2019, στη Χαλέπα Χανίων.

Το θύμα, ηλικίας  27 ετών, εργαζόταν ως “ντελίβερι”, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις του, καθώς ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών...

Και μην ξεχνάμε το  σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο, το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου με την παράσυρση ενός δικυκλιστή ντελιβερά από διερχόμενο όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News