Γιώργος Τριανταφύλλου: Η έκκληση των συναδέλφων του για να βρεθεί ο αγνοούμενος

Ηράκλειο
Γιώργος Τριανταφύλλου: Η έκκληση των συναδέλφων του για να βρεθεί ο αγνοούμενος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 83χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα

Η αγωνία συνεχίζεται για τον 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου ο οποίος έφυγε από το σπίτι του την Κυριακή 7 Απριλίου για να πάει σε καφετέρια στην περιοχή της Παντάνασσας και από τότε η τύχη του αγνοείται.

Μάλιστα, σήμερα Κυριακή, συμπληρώνεται μία εβδομάδα από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του.

Μαζί με την οικογένεια του 83χρονου, αγωνιούν και οι συνάδελφοί του οι οποίοι μάλιστα κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε, να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία είτε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους γράφουν:

«Ο Πρόεδρος, Χρήστος Λουγιάκης, και τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων της πάλαι ποτέ Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, υποβάλουν θερμή παράκληση σε όποιον γνωρίζει, έστω και το παραμικρό ή είναι σε θέση να δώσει οποιανδήποτε πληροφορία, σχετικά με τον εξασφαλισθέντα συνάδελφο συνταξιούχο ΑΤΕ , Γεώργιο Τριανταφύλλου,

να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Λουγιάκη, στο κινητό του τηλέφωνο 6973356953.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου ανησυχούν για τον αγαπητό τους συνάδελφο Γιώργο ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Για τούτο, θερμή παράκληση: Ας αναλογιστούμε όλοι τα δάκρυα της οικογένειας και με τι μανιασμένα κύματα παλεύουν! Ας τους βοηθήσουμε όλοι μαζί, να φτάσουν στην ακτή και να απολαύσουν το πρωινό ήλιο για να μην παλεύουν μερόνυχτα με τα κύματα μιας μανιασμένης θάλασσας.».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η σύζυγός του, μιλώντας στο neakriti.gr, ο 83χρονος έφυγε, περί τις 11 το πρωί της Κυριακής, από το σπίτι τους σε περιοχή του Ηρακλείου, προκειμένου να μεταβεί σε καφενείο, όπου και σύχναζε, στην περιοχή της Παντάνασσας, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο ηλικιωμένος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του (ασημί Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615) και μετέβη στο εν λόγω καφενείο.

Μάλιστα, εκεί είναι όπου και εθεάθη για τελευταία φορά, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι με απόγευμα της Κυριακής, τον είδαν στο καφενείο.

Έκτοτε, τα ίχνη του έχουν χαθεί, με την οικογένειά του να βιώνει στιγμές αγωνίας, καθώς ο 83χρονος πάσχει από άνοια και μάλιστα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Μαζί του έχει μόνο το πορτοφόλι του, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτε και ταυτότητα.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια. Τα μάτια του είναι καστανά, το ύψος του 1,76 και είναι εύσωμος.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Η κ. Κυριακή Ανδριώτη φαίνεται να είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο και προ ημερών είχε μιλήσει στο neakriti.gr γι’ αυτό:

Η κ. Ανδριώτη είχε μεταβεί, μαζί με 4, ακόμη, άτομα σε καφετέρια στο λιμανάκι της Παντάνασσας, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News