Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 83χρονο αγνοούμενο - Τι συζήτησε μαζί του;

Ηράκλειο
Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 83χρονο αγνοούμενο - Τι συζήτησε μαζί του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το Γιώργο Τριανταφύλλου - Τι δηλώνει ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά;

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 83χρονου, Γιώργου Τριανταφύλλου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από την Κυριακή 7 Απριλίου.

Ο 83χρονος έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, με το αυτοκίνητό του, περί τις 11 το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να μεταβεί στο «στέκι» του, σε καφετέρια στην περιοχή της Παντάνασσας.

Εκεί εθεάθη και για τελευταία φορά και έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν…

Το neakriti.gr επικοινώνησε με την κ. Κυριακή Ανδριώτη, η οποία είναι από τους ανθρώπους που τον είδαν για τελευταία φορά, καθώς βρισκόταν στην ίδια καφετέρια με τον 83χρονο και, μάλιστα, συνομίλησε μαζί του.

«Μόλις τον είδα στις φωτογραφίες, κατάλαβα ότι ήταν εκείνος»

Η κ. Ανδριώτη είχε μεταβεί, μαζί με 4, ακόμη, άτομα σε καφετέρια στο λιμανάκι της Παντάνασσας, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με την κ. Ανδριώτη, «το κατάστημα ήταν γεμάτο και δεν υπήρχε κενό τραπέζι», έτσι, ένας ηλικιωμένος κύριος, κρατώντας ένα αναψυκτικό, πλησίασε το τραπέζι στο οποίο καθόταν η ίδια και η παρέα της και τους ρώτησε εάν μπορεί να καθίσει μαζί τους.

«Μόλις τον είδα - ως αγνοούμενο, πλέον - σε φωτογραφίες, αντιλήφθηκα αμέσως ότι πρόκειται για εκείνο τον κύριο. Ήταν σα να τον έβλεπα ξανά μπροστά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ανδριώτη.

Όπως περιγράφει η ίδια «Επρόκειτο για έναν πολύ ευγενικό κύριο, αρκετά ευδιάθετο και ομιλητικό. Εάν δε διάβαζα ότι πάσχει από άνοια, δε θα το πίστευα, αφού, αφότου κάθισε μαζί μας, μας “έπιασε” την κουβέντα. Μας μίλησε για το παρελθόν του, για τη δουλειά του… Δε φαινόταν να αντιμετωπίζει οποιουδήποτε είδους πρόβλημα».

«Κάποια στιγμή, τον ρωτήσαμε γιατί δεν ήρθε (σ.σ. στο λιμανάκι της Παντάνασσας) με τη σύζυγό του, μιας και ήταν μία ηλιόλουστη ημέρα και μας απάντησε πως αυτό είναι το δικό του στέκι και η γυναίκα του έχει άλλες παρέες», συνέχισε η ίδια.

Το γεγονός, δε, το οποίο της προξένησε εντύπωση είναι πως, όπως περιγράφει «Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι μας και πήγε σε παραπλήσιο τραπέζι, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με μία παρέα ηλικιωμένων ανδρών».

«Έπειτα τον είδαμε να φεύγει. Ήταν περίπου 1 και μισή, 2 παρά…», ανέφερε η κ. Ανδριώτη.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει η ίδια «Ασχολούμαι με τη φωτογραφία και μάλιστα ήθελα να τον τραβήξω… Δεν το έκανα, τελικά και, ίσως, τώρα το μετανιώνω, καθότι θα υπήρχε ένα ακόμη στοιχείο στις έρευνες για την εξαφάνισή του».

Πάντως, ευχή όλων, αλλά και της κ. Ανδριώτη, είναι ο Γιώργος Τριανταφύλλου να βρεθεί ασφαλής και καλά στην υγεία του.

Τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε;

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, όποτε και εξαφανίστηκε, ο 83χρονος, Γιώργος Τριανταφύλλου φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια. Τα μάτια του είναι καστανά, το ύψος του 1,76 και είναι εύσωμος.

Ενώ, το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, και το οποίο - όπως και ο ίδιος - αγνοείται, είναι ένα ανθρακί Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615.

Μαζί του έχει μόνο το πορτοφόλι του, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτε και ταυτότητα.

Οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του. Ενώ, οποιοσδήποτε διαθέτει κάποια πληροφορία για το Γιώργο Τριανταφύλλου, καλείται να επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ. ή να τηλεφωνήσει στην «Εθνική Γραμμή SOS», στον αριθμό 1065.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News