Αγωνία για 83χρονο αγνοούμενο - Που τον είδαν τελευταία φορά;

Κρήτη
Αγωνία για 83χρονο αγνοούμενο - Που τον είδαν τελευταία φορά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηλικιωμένος Γιώργος Τριανταφύλλου πάσχει από άνοια - Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στα αστυνομικά τμήματα της Κρήτης για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου, ο οποίος αγνοείται από χτες, Κυριακή, 7 Απριλίου.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τριανταφύλλου, ηλικίας 83 ετών, ο οποίος έφυγε χτες από το σπίτι του, στο Ηράκλειο και έκτοτε, τα ίχνη του έχουν «χαθεί».

Για την εξαφάνιση του κ. Τριανταφύλλου ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές η σύζυγός του, καθώς και τη «Γραμμή Ζωής» - Silver Alert.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της έφυγε χτες στις 11 το πρωί από το σπίτι τους, στο Ηράκλειο, παίρνοντας μαζί του μόνο το πορτοφόλι του και λίγα χρήματα. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, ένα ασημί όχημα, μάρκας Honda, όμως δεν επέστρεψε ποτέ, με την ίδια να βιώνει στιγμές αγωνίας.

Κι αυτό γιατί, ο 83χρονος πάσχει από άνοια και μάλιστα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Που εθεάθη για τελευταία φορά

Για τελευταία φορά, ο 83χρονος εθεάθη, χτες περί το μεσημέρι με απόγευμα, σε καφενείο στην περιοχή της Παντάνασσας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του αγνοούμενου, ο κ. Τριανταφύλλου σύχναζε στο συγκεκριμένο καφενείο και έφυγε από το σπίτι τους, προκειμένου να μεταβεί εκεί. Πράγματι ο 83χρονος μετέβη στο καφενείο, όμως δε γύρισε στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος δεν έχει μαζί του την ταυτότητά του, αλλά ούτε και το κινητό του τηλέφωνο.

Για την εξαφάνισή του κ. Τριανταφύλλου διενεργούν έρευνες οι Αστυνομικές Αρχές, ενώ, όποιος διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, καλείται να επικοινωνήσει μαζί τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News