2 οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα στο Πλατάνι - Στη ΜΕΘ μία τραυματίας

Χανιά
2 οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα στο Πλατάνι - Στη ΜΕΘ μία τραυματίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά εξέπνευσε και ο δεύτερος τραυματίας

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς.

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες: Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, ηλικίας 21 ετών, καθώς και για έναν 57χρονο, του οποίου η σύζυγος νοσηλεύεται διασωλημένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Γιώργος Ζουρίδης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνι, λίγο πριν τα Χανιά, μετά την εμπλοκή δύο μηχανών και ενός αυτοκίνητου με αποτέλεσμα ο 57χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκπνεύσει ακαριαία ενώ ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά εξέπνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και η Τροχαία, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και να προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο είχε επικρατήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

23 οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης

Και η Πρωτομαγιά «βάφτηκε με αίμα» για τους Κρητικούς, καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα. Σημειώνεται ότι και τις ημέρες του Πάσχα, η Κρήτη είχε θρηνήσει δύο ακόμη θύματα στην άσφαλτο: Το Μεγάλο Σάββατο έφυγε από τη ζωή ο 38χρονος, πατέρας 3 παιδιών, Γιάννης Βιστάκης, ενώ την Κυριακή του Πάσχα σκοτώθηκε ακαριαία ο 63χρονος, πατέρας 4 παιδιών Σταύρος Τζανάκης. Συνολικά, οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης, από την αρχή του 2019 έως και σήμερα είναι 23 άνθρωποι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News