Πάσχα με... αίμα στην Κρήτη – Νεκροί άνθρωποι σε θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Κρήτη
Πάσχα με... αίμα στην Κρήτη – Νεκροί άνθρωποι σε θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντί να γιορτάσουν, οικογένειες στην Κρήτη θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους

Ένα Πάσχα που έβαψε τα στα μαύρα οικογένειες ανθρώπων στην Κρήτη ήταν το φετινό καθώς θανατηφόρα αποδείχτηκαν συγκεκριμένα τροχαία που σημειώθηκαν στο νησί και είχαν ως αποτέλεσμα να στοιχίσουν την ζωή σε 2 ανθρώπους.

Ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει πλέον στους 21 ενώ αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι σε διάστημα λιγότερο των 48 ωρών συνέβησαν και τα δύο τα τροχαία δυστυχήματα.

Νεκρός 63χρονος απόγευμα Κυριακής του Πάσχα

Το τελευταίο θανατηφόρο σημειώθηκε απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα όταν νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ένας 63χρονος που το Ι.Χ  ενώ κινούνταν στο δρόμο Ηρακλείου - Μοιρών έπεσε σε ελιά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο άτυχος άντρας στο όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Σταύρος Τζανάκης ηταν πατέρας 4 παιδιών, ένα κορίτσι και τρία αγόρια από τα οποία μάλιστα το ένα αγόρι ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες  και ενεργό μέλος του συλλόγου «Το Μέλλον».

Νεκρός ο επιχειρηματίας Βιστάκης το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου

Ενώ το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, το Γάζι ντύθηκε στα "μαύρα" στο άκουσμα της είδησης ότι ο επιχειρηματίας, Γιαννης Βιστάκης που επέβαινε σε μηχανή σκοτώθηκε επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Μαδέ Ηρακλείου.

Ο θάνατος για τον 38χρονο πατέρα τριών παιδιών ήταν ακαριαίος και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το άψυχο σώμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News