Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού

Κρήτη
Τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους 20 πλέον οι νεκροί στην Κρήτη από αρχές του 2019

Ημέρα του Πάσχα σήμερα και στο δήμο Μαλεβιζίου, το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο.

Στις 12 το μεσημέρι, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, αποχαιρέτησαν και είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 38χρονο πατέρα 3 παιδιών Γιάννη Βιστάκη ο οποίος σκοτώθηκε σε  τροχαίο δυστύχημα στον Μαδέ νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 38χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» με τόσο άδικο τρόπο λίγες μόνο ώρες πριν από την Ανάσταση με την νεκρώσιμη ακολουθία να τελείται σήμερα ανήμερα του Πάσχα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γαζίου.

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα στο Fcebook

Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού στον αγαπητό επιχειρηματία μέσω   Facebook . Μεταξύ άλλων ο σύντεκνος του Λάμπης Χνάρης αναφέρει :

«Τι μέρα της Ανάστασης έφυγες Βιστογιανη, και περιμένει ανάσταση η μάνα σου να γιανει, Η μηχανή σταμάτησε στη μέση τη ζωή σου, κι όλοι θα ζούμε Γιάννη μου με την ανάμνηση σου, βιαζωσουνα και ήθελες να φτάσεις στη δουλειά σου, δεν έκατσες στο σπίτι σου στην οικογένεια σου, Ήρθα στο βενζινάδικο για να σε συναντήσω, η μηχανή σου έλειπε και πήγα να ρωτήσω..Μα το χαμπάρι μου'πανε και έβγαλα μαύρο δάκρυ, πώς άφησες τα όνειρα στου δρόμου σου την άκρη.. Συντεκνε στο παράδεισο που θα σε να θυμάσαι, πως μέσα στη καρδιά και στο μυαλό μας θα'σε.....καλό παράδεισο........»

Ενω ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης τον αποχαιρετά γράφοντας: 

"Κρίμα ρε Γιάννη θυμάμαι τις πλάκες μας στο βενζινάδικο στον άγιο Κωνσταντίνο .... θυμάμαι την χαρά σου ... όταν πήρες το evo ..... θα μας λείψεις ρε φίλε και το χαμόγελο σου !!!!"

Το τραγικό τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Γιάννη Βιστάκη

Ο 38χρονος που επέβαινε σε μηχανή σκοτώθηκε νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στον Μαδέ Ηρακλείου. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον άτυχο άντρα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το άψυχο σώμα.

Στους 20 οι νεκροί στην Κρήτη από αρχές του 2019

Ήδη ο αριθμός των νεκρών από τις αρχές του χρόνου στην Κρήτη εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων έχει ανέβει στους 20. Να σημειωθεί πάντως ότι το  βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, υπήρξε και νέο σοβαρό τροχαίο στα Χανιά , όταν δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανή του με αποτέλεσμα εκείνη να καρφωθεί σε κάδο απορριμάτων και ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News