Αποχαιρέτησαν σήμερα τον 62χρονο πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κρήτη
Αποχαιρέτησαν σήμερα τον 62χρονο πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη μετρά πλέον 21 νεκρούς από αρχές του χρόνου και έχοντας προηγηθεί ένα αιματοβαμμένο Πάσχα

Με θλίψη και πόνο η Μεσαρά αποχαιρέτησε  ένα ακόμη «τέκνο» της, πατέρα 4 παιδιών που άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος.

Ο 62χρονος Σταύρος Τζανάκης εξέπνευσε στην καμπίνα του αυτοκινήτου του όταν αυτό καρφώθηκε σε ελιά στο 3ο χιλιόμετρο Μοιρών Ηρακλείου, λίγο έξω από τα Καπαριαανά, του Δήμου Φαιστού .

Ο χαμός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς, αφήνοντας  πλέον ορφανά τα 4 παιδιά του.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στις 2 το μεσημέρι στους Βώρους, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Παρακολουθήστε στο video από το Δια -SOS- τε τη Μεσαρά,το σημείο της τραγωδίας που και έχασε την ζωή του.

Πλέον οι νεκροί στην Κρήτη φθάνουν τους 21 για το 2019 ενώ το Πάσχα για την Κρήτη ηταν "αιματοβαμμένο" φέτος αφού Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα συνέβησαν δύο τροχαία δυστυχήματα με δύο νεκρούς, τα οποία και καταγράφηκαν και τα δύο  στο νομό Ηρακλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τον θανάσιμο τραυματισμό του Σταύρου Τζανάκη, προηγήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο θάνατος του 38χρονου Γιάννη Βιστάκη που σκοτώθηκε ενώ επέβαινε στην μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Μαδέ.

Και όλα αυτά ενώ πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα, οι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης έφθαναν τους 17, από αρχές του 2018, δηλαδή 4 λιγότεροι σε σχέση με φέτος.

Ενώ το 2017 οι νεκροί ήταν ήταν 16, δηλαδή 5 λιγότεροι σε σχέση με το 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News