Αποχαιρετούν τον Σταύρο - Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος στο Τυμπάκι

Κρήτη
Αποχαιρετούν τον Σταύρο - Η τραγική ειρωνεία του δυστυχήματος στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη - 44 νεκροί από την αρχή του 2018

Τραγικό τέλος βρήκε χθες, ξημερώματα Κυριακής, ένας νεαρός συνάνθρωπός μας, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Τυμπάκι της Μεσαράς. Πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Μια ακόμη περιοχή της Κρήτης, αυτήν την φορά, η Μεσαρά, ντύνεται στα μαύρα για να αποχαιρετήσει σήμερα έναν ακόμη δικό της άνθρωπο. Στις Μοίρες θα γίνει η κηδεία του. 29χρονου σε κλίμα πένθους και οδύνης.

Το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Stanio Diqnov, ο οποίος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς ως Σταύρος, έλαβε χώρα περίπου 20 λεπτά μετά τις 4 χθες τα ξημερώματα. Ο αδικοχαμένος νεαρός, ο οποίος ζούσε μόνιμα στις Μοίρες εδώ και αρκετά χρόνια, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή, λίγες μόνο στιγμές αφότου αποχώρησε από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι - σύμφωνα με πληροφορίες - ο 32χρονος μετέβη στην περιοχή για να πάρει τον αδερφό του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος ειδοποίησε τον 32χρονο να σπεύσει να τον πάρει με το όχημά του από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και αδυνατούσε να οδηγήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, οι οποίοι πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο, χθες τα ξημερώματα, ο άτυχος άνδρας είχε μόλις βγει από μπαρ της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός Βούλγαρος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε κάθετα το δρόμο, προκειμένου να φτάσει στο αμάξι του και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τις Μοίρες. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ...

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην “ΚΡΗΤΗ TV”, ο 29χρονος Stanio φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία: Ο κόσμος που έσπευσε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός, λίγες μόνο στιγμές μετά το συμβάν, διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας είχε ήδη ξεψυχήσει. «Μόνο το χτύπο ακούσαμε. Βγήκα έξω κι ήταν σκοτωμένο το παιδί, πεταμένο αρκετά μέτρα μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην “ΚΡΗΤΗ TV” αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Κατόπιν, η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Αμέσως μετά το συμβάν, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του οχήματος, το οποίο - όπως όλα δείχνουν - χτύπησε τον 29χρονο Σταύρο. Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό.

44 νεκροί από την αρχή του 2018

Στο μεταξύ, ο τραγικός χαμός του 29χρονου Σταύρου “ανέβασε” τον αριθμό των συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης, μέσα στο 2018, στους 44. Αξίζει να τονιστεί ότι τη θλιβερή... πρωτιά μεταξύ των τεσσάρων νομών του νησιού κατέχει ο νομός Ηρακλείου, όπου από την αρχή του έτους έχουν τραυματιστεί θανάσιμα, σε τροχαία δυστυχήματα, συνολικά 26 άτομα.

Πριν από λίγα μόνο 24ωρα ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, κοντά στο Αρκαλοχώρι. Πρόκειται για 84χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, την ώρα που κινείτο στον επαρχιακό δρόμο από Μοναστηράκι προς Πουλιές. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και “καρφώθηκε” σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρει φρικτό τέλος.

Εξάλλου, πριν από μερικές ημέρες ένας ακόμη ηλικιωμένος συνάνθρωπός μας τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από δίκυκλο, στη συμβολή των οδών Θερίσου και Μίνωος, στη Θέρισο, στο Ηράκλειο. Ο 85χρονος άνδρας νοσηλεύτηκε για περίπου 24 ώρες στη

ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα βαρύτατα τραύματά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News