Νεκρός στην άσφαλτο: Τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα

Ηράκλειο
Νεκρός στην άσφαλτο: Τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο από Τυμπάκι προς Αγία Γαλήνη

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μία φορά η άσφαλτος της Κρήτης, καθώς έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος από τη Βουλγαρία όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Κόκκινου Πύργου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 32χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 4:20 όταν ο αλλοδαπός επιχειρούσε να περάσει το δρόμο. Τότε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε θανάσιμα τον άτυχο 29χρονο.

ΕΚΑΒ και Αστυνομία κατέφτασαν στο σημείο άμεσα, όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άντρα ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε νεκρός αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα στοιχεία ταυτότητας του άντρα.

Αναφορικά με τον 32χρονο οδηγό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και συνελήφθη. Παράλληλα, έχει ληφθεί και αίμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο οδηγός είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Να σημειωθεί πως από την αρχή του έτους, οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης, ανέρχονται στους 43, αυξάνοντας αυτή τη μακάβρια λίστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News