Κ. Καράμπελας: Κρίσιμες οι Ευρωεκλογές για την πορεία της Ευρώπης

Ευρωεκλογές
Κ. Καράμπελας: Κρίσιμες οι Ευρωεκλογές για την πορεία της Ευρώπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες και για την πορεία της χώρας μας.

«Θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η αλλαγή πορείας της, με την εξάλειψη των ανισοτήτων και την παράλληλη ανάπτυξη όλων των λαών». Το παραπάνω ανέφερε μιλώντας στον 98.4 ο Κωνσταντίνος Καράμπελας ΓΓ του κινήματος, επικεφαλής κλιμακίου που περιοδεύει στην Κρήτη, με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Μίλησε για την έλλειψη σεβασμού των αποφάσεων των λαών από τους τεχνοκράτες και τον επαναπροσδιορισμό συνεργασιών και συμμαχιών της χώρας, καθώς στο διακύβευμα της  επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται και η θέση της Ελλάδας εντός της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.

Το κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα του κινήματος Κων/νο Καράμπελα, τον εκπρόσωπο τύπου και υποψήφιο ευρωβουλευτή Θεόδωρο Τοσουνίδη και τους αναπληρωτές Γραμματείς Οργανωτικού, Σπύρο Λορεντζάτο και Χρόνη Αγορίτσα, τον πρόεδρο της Ν.Α.Ε.Λ. Νικόλαο Διακομιχάλη, επισκέφθηκε το Λασίθι και πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, ενώ το  απόγευμα στο Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση στελεχών και πολιτευτών της Π.Ε. Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News