default-image

Τρία μετάλλια ο Τάλως

Κρήτη
Τρία μετάλλια ο Τάλως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, αυτή τη φορά για τον ΤΑΛΩ ANEK LINES.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις Καρυές της Σπάρτης 20-21 και 22 Ιουλίου 2012 σε μια διαδρομή που τίποτα δε θύμιζε ΜΤΒ.

Δεύτερη θέση για τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΤΒ, με τους Γιάννη Κακαβελάκη, Γιολαντα Χατζάκη, Γιώργο Νικολάου και Δημήτρη Καλλιβρετάκη. 

Πρωταθλητής Ελλάδος στο ΜΤΒ για το 2012, ο έφηβος αθλητής του ΤΑΛΟΥ ΑΝΕΚ LINES Γιάννης Κακαβελάκης με τον Κορτσιδάκη Μιχάλη στη 4η θέση και τον Σταματακη Χρήστο στη 12η! 

Δεύτερη θέση για τη νεανίδα ακόμα, Χατζάκη Γιολάντα, στη κατηγορία Γυναικών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ στην 6η θέση η Χριστίνα Πρίντεζη.

Στους παίδες 11ος ήταν ο Κώστας Καλαιτζάκης και 16ος ο Δημήτρης Καλλιβρετάκης και στους άνδρες 8ος ο Γιώργος Νικολάου, 14ος ο Δημήτρης Ροβάκης, 22ος ο Κώστας Ορφανουδάκης, 25ος ο Μπάμπης Χαιδεμενάκης, 33ος ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, 38ος ο Σταύρος Σταματάκης και 42ος ο Αλέξανδρος Κουπατσιάρης.

Επόμενος αγώνας το πανελλήνιο πρωτάθλημα 4Χ στις Μελλέσες, Ηρακλείου.

Ο ΤΑΛΩΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ, το κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News