default-image

«Με την φωνή του τσέλου» απόψε στο Κούλε

Πολιτισμός
«Με την φωνή του τσέλου» απόψε στο Κούλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με τη φωνή του τσέλου», συνεχίζεται η «μουσική τριλογία» απόψε στο Κούλε. Μία συναυλία της Ήβης Παπαθανασίου και του Κώστα Χαρδά. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Μνημείων και Τοποθεσιών που έχει οριστεί η 18η Απριλίου.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν η Εκκλησία, η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο δήμος Ηρακλείου και η Εφορία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου στα ιστορικά μνημεία του Κούλε και του Αγίου Πέτρου των Δομινικανών.

Πρόκειται για σημαντικές συναυλίες με αναγνωρισμένους διεθνώς ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη στις εκδηλώσεις-συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 21 Απριλίου στο Ενετικό Φρούριο Κούλε και στις 28 Απριλίου στον Άγιο Πέτρο των Δομινικανών.

Απόψε όσοι επισκεφτούν τον Κούλε θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία: «Με τη φωνή του τσέλου», με την Ήβη Παπαθανασίου και τον Κώστα Χαρδά, ενώ στις 28 Απριλίου στον Άγιο Πέτρο των Δομινικανών με τίτλο «Άρωμα ήχων» θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «The Zaimakis family».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News