Πολιτισμός

Ο Δημήτρης Καρράς στο ΔιαRτηρητέο

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ, έρχεται στο ΔιαRτηρητέο ο Δημήτρης Καρράς.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ, έρχεται στο ΔιαRτηρητέο ο Δημήτρης Καρράς.

Από τον Σωκράτη Μάλαμα μέχρι τον Βασίλη Καρρά, από τον Πάνο Κατσιμίχα έως τον Σταμάτη Γονίδη, από την Νατάσσα Μποφίλιου έως τον Γιώργο Μαζωνάκη και μέχρι πρώτες εκτελέσεις σε τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου υπάρχει το όνομα του τραγουδοποιού Δημήτρη Καρρά.

Ανεξάρτητος δισκογράφος και τραγουδοποιός έχει καταφέρει μέσα από την ανεξάρτητη δισκογραφία πράγματα σχεδόν αδύνατα...

Γράφοντας τραγούδια σε μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας που συμμετέχουν στους δικούς του προσωπικούς δίσκους, αριθμεί πάνω 160 τραγούδια στην Ελληνική δισκογραφία καθώς και πάνω από 20 συνεργασίες με ονόματα πρώτης γραμμής και άλλες τόσες με ελπιδοφόρους νέους καλλιτέχνες.

Στα live του θα ακούσετε δικά του τραγούδια όπως το «Έτσι οι μέρες περνούν», «Λυπάμαι», «Έχω μια μέρα δροσερή», «Ταγκό» καθώς και αγαπημένες του διασκευές, από Αγγελάκα μέχρι Active Member.

Σε κάθε εμφάνιση του Δημήτρη Καρρά, δώρο και το τελευταίο του cd «Το ημερολόγιο της Άννας Πανκ» με τις συμμετοχές των Μ.Κανά, Α.Μπάμπαλη, Β.Καρακώστα, που κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Μελωδία 99,2 και της εφημερίδας "Το χωνί" της Κυριακής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Υπενθυμίζουμε πως το ΔιαRτηρητέο άλλαξε διεύθυνση! Για όποιον ακόμη δεν το έχει επισκεφτεί πρέπει θα το βρει στην οδό Θεοτοκοπούλου στον αριθμό 14

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια