Πολιτισμός

Στο Πολύκεντρο ο “ Πέρι”

Ο "Πέρι η Αστραπή του Γηπέδου", το βιβλίο της Αγγελικής Δουλγεράκη, αφήνει για λίγο το ταρταν και πάει στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω) την Πέμπτη στις 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ.

Ο «Πέρι», θα μας δείξει τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο με τη βοήθεια του διευθυντή της ακαδημίας ΠΟΑ, Σωτήρη Σινάνη, του προπονητή των ακαδημιών του ΠΟΑ, Νίκο  Μακράκη και της λογοπαθολόγου Μαρίας Ρουσοχατζάκη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης "Ν. Καζαντζάκης", Μανόλης Μπελαδάκης. Εκ μέρους του εκδότικού οίκου θα μιλήσει η υπεύθυνη των εκδόσεων Ίτανος, Κάλλια Δεττοράκη.

 Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει η δημοσιογράφος Μαίρη Καριωτάκη.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Πρόκειται για τον «αγώνα» ενός μικρού αγοριού, του Πέρι, που κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια μέσα στο δύσκολο χώρο του γηπέδου και να πει με το δικό του τρόπο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ποια θα έπρεπε να είναι η αξία του αθλητισμού. Το βιβλίο απευθύνεται όχι μόνο στους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές αλλά και στους μεγάλους «συναδέλφους» του, τους γονείς οπαδούς και τους λοιπούς φιλάθλους.
Η έκδοση συνοδεύεται από χρώματα για να μπορεί ο μικρός αναγνώστης να ζωγραφίσει μέσα από τα σκίτσα του βιβλίου τον δικό του Πέρι. 


Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια