Πολιτισμός

"Το μυστήριο των κρυμμένων δώρων" στο ΜΦΙ

Μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί επισκέπτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου. Θα πάρουν μέρος στο 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, θα ακούσουν εορταστικά τραγούδια και θα δημιουργήσουν κατασκευές.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

11:00 έως 13:00: Συμμετοχή στο 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού - Γινόμαστε επιστήμονες του ΜΦΙΚ (ορνιθολόγοι, ερπετολόγοι, εντομολόγοι, παλαιοντολόγοι και βοτανικοί) και βοηθάμε τον Άγιο Βασίλη να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο. (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου - για παιδιά από Β' Δημοτικού έως A' Γυμνασίου).    

13:00 έως 14:00: Εορταστικά τραγούδια από την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου (Πιάνο: Νίκος Κοκκίνης, υπό την διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως).

11:00 έως 14:00: Οι συμμετέχοντες θα κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες κάρτες με χαρτόνια, ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά.

H γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου "Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης" η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σχόλια