default-image

Υποψηφιότητα από τα... γερά χαρτιά

Ελλάδα
Υποψηφιότητα από τα... γερά χαρτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάξει, αλλιώς εννοούν τη διεύρυνση στο ΣΥΡΙΖΑ και αλλιώς εκτός αυτού. Αλλά η υποψηφιότητα του Βιαννίτη γιατρού και από τα δυνατά ονόματα της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, του Νίκου Ηγουμενίδη, όχι απλά τσακίζει με όρους κοινωνικής διεύρυνσης, αλλά αποτελεί και "κόσμημα" για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Ως γιατρός έχει δώσει πολύχρονες μάχες με αταλάντευτη συνέπεια για το πως στη πράξη ερμηνεύεται η προσφορά στους συμπολίτες του, αλλά και ως πολιτικό πρόσωπο είναι από αυτά που ξεχωρίζουν και για τις γνώσεις και για το ήθος που τον διέπει.

Κάπως έτσι, χωρίς καν ο ίδιος να το γνωρίζει, όλοι οι συνάδελφοι του στη Καρδιολογική του ΠΑΓΝΗ και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, του ετοιμάζουν μεγάλη εκδήλωση με επίκεντρο τα θέματα υγείας στη οποία τον καλούν να μιλήσει. Έκπληκτος ο ίδιος μόλις το έμαθε αντέδρασε με κάτι που όλο και λιγοστεύει στις μέρες μας από την πολιτική... συναισθηματικά, αφού δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα από την συγκίνηση του για το απρόσμενο όλοι οι συνάδελφοι του στο ΠΑΓΝΗ και ανεξαρτήτως των ιδεολογικών τους τοποθετήσεων, βγήκαν μπροστά για να στηρίξουν την παρθενική προσπάθεια του Νίκου Ηγουμενίδη να εμπλακεί στη ενεργό πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής.

Το κλίμα όμως είναι ανάλογο σε όλη την κοινωνία, αφού είναι από εκείνες τις υποψηφιότητες κόντρα στο κλίμα των ημερών της "πολιτικής μεταγραφολογίας" που και ποιότητα έχει και έμπρακτη στάση ζωής πρεσβεύει.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News