Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Δωρεά Αγάπης για το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Κρήτη
Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Δωρεά Αγάπης για το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτηρίου, κος Μαρκάκης Άρης, στηρίζει θερμά τον Οργανισμό και βρίσκεται συνοδοιπόρος στον αγώνα υποστήριξης για το παιδί που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» και ο Οργανισμός «Χαμόγελο Του Παιδιού» έχουν αναπτύξει εδώ και 15 χρόνια μία εγκάρδια και οικογενειακή σχέση.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτηρίου, κος Μαρκάκης Άρης, στηρίζει θερμά τον Οργανισμό και βρίσκεται συνοδοιπόρος στον αγώνα υποστήριξης για το παιδί που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο Του Παιδιού», με ιδιαίτερη ευαισθησία, όλα αυτά τα χρόνια.

Την κίνηση του Οργανισμού , να ανοίξει το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης στο Ρέθυμνο της Κρήτης, υποστηρίζει το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», με τη δωρεά ενός μεγάλου οριζόντιου καταψύκτη, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του χώρου του Οργανισμού στο Ρέθυμνο.

Το Εκπαιδευτήριο θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον Οργανισμό και να υποστυλώνει τις δράσεις του, στοχεύοντας στη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης για τα παιδιά και τις οικογένειες που υποφέρουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News