Εργαστήριο οπτικών «EYELAB»: Επιλογές για κάθε «τσέπη» με άμεση εξυπηρέτηση

Κρήτη
Εργαστήριο οπτικών «EYELAB»: Επιλογές για κάθε «τσέπη» με άμεση εξυπηρέτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατότητα επισκευών των γυαλιών σας – Ανακαλύψτε τα γυαλιά, τον σκελετό και τους φακούς της αρεσκείας σας

Το «κατάστημα οπτικών – EYELAB», με εξειδικευμένο προσωπικό και σεβόμενο τις ανάγκες του πελάτη, παρέχει μια σειρά δυνατοτήτων με άμεση εξυπηρέτηση.

Από το κατάστημα, σας παρέχεται η δυνατότητα να εκτελέσετε τη συνταγή του οφθαλμίατρού σας, με την επιλογή σκελετού οράσεως της αρεσκείας σας και προσαρμογή των κατάλληλων οφθαλμικών φακών, βάσει της συνταγής σας.

Παράλληλα, έχετε την δυνατότητα να επισκευάσετε τα γυαλιά σας (αλλαγή βιδών, κόλληση και αλλαγή βραχίονα, αλλαγή επιρρυνίων, αλλαγή ακροβραχιόνιων) και φυσικά να μεταφέρετε, εφόσον το επιθυμείτε, τους φακούς σας σε άλλο σκελετό.

Επίσης, δεν θα «βλέπετε» την ώρα να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων (Ray ban, Marc Jacobs, Vogue, Prada, Jimmy Joo, Giorgio Armani, Fendi, Lacoste, Guess, Marchema, Gucci, Tom Ford, Trussardi) ή/και οικονομικών γυαλιών. Ακόμα, μπορείτε να επισκευάσετε τα γυαλιά ηλίου σας και να αλλάξετε τους «ταλαιπωρημένους» φακούς.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε φακούς επαφής όλων των ειδών (πολυεστιακοί, αστιγματικοί, μυωπικοί, υπερμετρωπικοί) άμεσα ή κατά παραγγελία, με τον κατάλληλο έλεγχο εφαρμογής και οπτικής απόδοσης.

Οι φακοί επαφής συνοδεύονται από τα απαραίτητα υγρά καθαρισμού.

Τέλος, σας παρέχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε διαθλαστική εξέταση (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, πρεσβυωπία) με ακρίβεια και πλούσιο οπτομετρικό εξοπλισμό.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες μας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, τις οποίες θα βρείτε αναλυτικά στο site μας.

Γυαλιά οράσεως Guess,μοντέλα 2020

Επώνυμοι σκελετοί Sergio Tachini (μοντέλα 2019)

Επώνυμοι σκελετοί Marchema (από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι)

Scotch & Soda, επώνυμα γυαλιά οράσεως, μοντέλα 2020

Το προσωπικό μας, σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση, με πλήρη γνώση του αντικειμένου, κατανοώντας τις ανάγκες του πελάτη και σεβόμενο τα χρήματα του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνα: 6944214653, 6972011799, 2810-253858

Facebook: Εργαστήριο οπτικών - EYELAB

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News