Οικονομία

Ο κρητικός Μ.Αντωνακάκης στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικής

 Ο κρητικός συνδικαλιστής Μανώλης Αντωνακάκης, επανεξελέγη Α΄ αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Με αφορμή την επανεκλογή του στην θέση του Α Αντιπροέδρου ο Ηρακλειώτης συνδικαλιστής Μανώλης Αντωνακάκης δήλωσε ότι την τριετία που έχουμε μπροστά μας ως Δ.Σ. θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια  για την βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης των υπαλλήλων του Π.Σ. και θα αγωνιστούμε ενωμένοι χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους υπαλλήλους και τα προβλήματά τους.

Ο κ. Αντωνακάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη τους όλους του συναδέλφους του και ιδιαίτερα αυτούς που υπηρετούν στην  Κρήτη τονίζοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα θα συνεχίσει να προσφέρει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτης καθώς επίσης και του Εθνικού μας Πλούτου.  

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 23/6/2016 στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των αρχαιρεσιών του19ου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταθόπουλος Δημήτριος

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντωνακάκης Εμμανουήλ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρίνος Αντώνιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λαυράνος Νικόλαος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λιολιοσίλης Καριοφύλλης

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Φωτόπουλος Γεώργιος

ΑΝΑΠΛ/ΤΗΣ ΟΡΓΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: Χατζηκυριάκος Ιωάννης

ΤΑΜΙΑΣ: Ανδρεόπουλος Παναγιώτης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Φιλίππου Κωνσταντίνος

ΜΕΛΗ: Παπαηλίου Σωτήριος, Κοτοπούλης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Δαδούδης Κωνσταντίνος, Αναστασιάδης Γρηγόριος, Φερτάκης Βασίλειος, Μπαρδάκης Παναγιώτης, Τσίλικας Ιωάννης, Σαραγιώτης Γεώργιος, Βλάχος Δημήτριος

Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη χρονική στιγμή  για τον κλάδο και στο μέσο μιας εξαιρετικά δύσκολης αντιπυρικής περιόδου.

Σχόλια