default-image

Χιλιάδες οι εκκλήσεις μας για να μην καταστραφούμε (Ηχητικό)

Κρήτη
Χιλιάδες οι εκκλήσεις μας για να μην καταστραφούμε (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί των εμπόρων στο ΚΕΑΟ στον Εσταυρωμένο με τους εμπόρους να βρίσκονται υπό διωγμόν  και σε απόγνωση όπως ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης λέει στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη.

''Είμαστε υπό διωγμό. Είμαστε σε απόγνωση χιλιάδες επιχειρηματίες. Χιλιάδες είναι και οι εκκλήσεις μας παράλληλα με τις προτάσεις μας προκειμένου να ανακουφιστούμε και να καταφέρουμε να κρατήσουμε ανοικτές τις επιχειρήσεις μαζί με τις θέσεις εργασίας'' λέει ενδεικτικά.

Επιφυλακτικός ο ίδιος για τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων καθώς η πρόταση της κυβέρνησης πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τους τροικανούς που σήμερα συναντώνται με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.

Επικριτικός ο ίδιος και για τη στάση του ΣτΕ που με τη θετική γνωμοδότηση του ανοίγει την πόρτα της εφόδου των ελεγκτικών αρχών, χωρίς παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτια και γραφεία φορολογούμενων που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται πως ο εμπορικός Σύλλογος με υπόμνημα του προς τον Περιφερειακό Διευθυντή του ΚΕΑΟ Νίκο  Ροκαδάκη, τον Διοικητή του ΙΚΑ, τον Υπουργό Εργασίας και τον  Υφυπουργό Β. Κεγκέρογλου , προχωρά για άλλη μία φορά σε σειρά προτάσεων για την οικονομική ανακούφισή τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Η εφαρμογή των φορολογικών νόμων που ψήφισε η κυβέρνηση, έρχεται να αποτελειώσει την μικρομεσαία επιχείρηση. Μας φορτώνει με επιπλέον ασήκωτους φόρους και πρόστιμα για να μας βγάλει μια και καλή από την μέση. Την ίδια στιγμή μειώνεται η φορολογία για τους μεγάλους ομίλους  και τις ξένες εταιρίες, που θα έρθουν να καλύψουν το κενό της αγοράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News