«Σύννεφα» μεταξύ Μέγκαν - Κέιτ: Γιατί μετακομίζουν ο Δούκας & η Δούκισσα του Σάσεξ;

Life
«Σύννεφα» μεταξύ Μέγκαν - Κέιτ: Γιατί μετακομίζουν ο Δούκας & η Δούκισσα του Σάσεξ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λόγος για τον οποίο μετακομίζουν ο πρίκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Σα βόμβα έσκασε η είδηση πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσινγκτον και μέσα στον επόμενο μήνα θα μένουν στο εξοχικό Φρογκμόρ, κοντά στο κτήμα του Ουίνδσορ όπου είχε τελεστεί και ο γάμος τους.

Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι έμενε στο Nottingham Cottage και ήταν αναμενόμενο ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να μείνουν σε ένα διαμέρισμα 21 δωματίων μέσα στο παλάτι δίπλα σ’ αυτό του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Τα σχέδια όμως άλλαξαν…

Πολλά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου έκαναν λόγο για ένταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον Ουίλιαμ και τον Χάρι, γι’ αυτό και το νιόπαντρο ζευγάρι δεν επιθυμεί να μένει κοντά στο Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ωστόσο, πηγή κοντά στο παλάτι αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και όχι στα δύο αδέρφια. Συγκεκριμένα, η Μέγκαν και η Κέιτ φαίνεται να «είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και στην πραγματικότητα δεν τα πάνε καλά». Μάλιστα, η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως ανάμεσα στις γυναίκες υπάρχει «ψυχρότητα».

Γι’ αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση της μετακόμισης του ζευγαριού.

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει αγνοήσει το πρωτόκολλο προκαλώντας… αναταραχή μέσα στο παλάτι, ενώ δεν έχει ξεχαστεί ακόμα και η «διαφωνία» που είχε η νυν Δούκισσα του Σάσεξ με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για το στέμμα του πριγκιπικού γάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News