Ο άγνωστος καυγάς της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Χάρι για τη «δύσκολη» Μέγκαν

Life
Ο άγνωστος καυγάς της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Χάρι για τη «δύσκολη» Μέγκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τιάρα και το πέπλο της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν αναστάτωση λίγο πριν το γάμο

Ένα μικρό καυγαδάκι φέρεται να είχε ο πρίγκιπας Χάρι με τη γιαγιά του και βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ, λίγο πριν το γάμο με την Μέγκαν Μαρκλ.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, οι επιλογές της νυν Δούκισσας του Σάσεξ. Συγκεκριμένα, η Μέγκαν φέρεται αρχικά να διάλεξε για το γάμο μία τιάρα με σμαράγδια. Ωστόσο, αυτό το γεγονός προκάλεσε σύγχυση στη βασίλισσα καθώς οι συγκεκριμένοι πολύτιμοι λίθοι θα μπορούσαν να προέρχονται από τη Ρωσία, γεγονός ανεπίτρεπτο για έναν πριγκιπικό γάμο.

Η Ελισάβετ φέρεται να ήρθε λοιπόν σε αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, αναφέροντας πόσο «δύσκολη» νύφη είναι η Μέγκαν Μαρκλ:

«Θα πάρει όποια τιάρα της δώσω εγώ» είπε η βασίλισσα στο Χάρι, που ανέλαβε τον ρόλο του… αγγελιοφόρου ανάμεσα στις δύο κυρίες.  

Παράλληλα, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το πέπλο που ήθελε να φορέσει στο γάμο η Δούκισσα: «Τι το θέλει; Αφού είναι ο δεύτερος γάμος της» φέρεται ότι είπε, προσθέτοντας ότι «η Μέγκαν μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος άνθρωπος».

Πάντως, αυτό το περιστατικό δεν έγινε ποτέ γνωστό, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει χαρούμενη για την τιάρα με διαμάντια που μπόρεσε να επιλέξει από την προσωπική συλλογή της Ελισάβετ.

Ό,τι κι αν έγινε τελικά, φαίνεται και στην πράξη ότι και σε ένα πριγκιπικό γάμο δεν μπορούν να είναι όλα ρόδινα… έτσι και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τα οποία όμως ξεπεράστηκαν και ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News