Νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Κρήτη: Τον πυροβόλησε έξω από το μαγαζί του!

Ρέθυμνο
Νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Κρήτη: Τον πυροβόλησε έξω από το μαγαζί του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Ρεθύμνου - Στο νοσοκομείο 52χρονος

Ένα δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών απασχολεί, από τα ξημερώματα της Παρασκευής, τις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης.

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς στη διασταύρωση της Αγίας Πελαγίας με την Αχλαδά, με θύμα έναν 44χρονο και δράστη έναν 33χρονο - ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές -, ένα ακόμη περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στην Κρήτη.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε, περίπου, στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από καφετέρια - μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Ένας 34χρονος, ελληνικής καταγωγής, πυροβόλησε - στην κοιλιακή χώρα - έναν 52χρονο, επίσης ελληνικής καταγωγής, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 34χρονος συνελήφθη, σε ελάχιστο χρόνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου και κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 52χρονου, καθώς επίσης και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Κι αυτό γιατί, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, αλλά και στον ίδιο τον 34χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα (εκ των οποίων το ένα τύπου στυλό), ένας γεμιστήρας φυσίγγια και κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καφετέρια - μπαρ έξω από την οποία έπεσαν οι πυροβολισμοί ανήκει στον 52χρονο, ενώ ο 34χρονος φέρεται να ήταν θαμώνας του καταστήματος.

Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 52χρονου, ο άνδρας, έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, παρόλα αυτά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείο Ρεθύμνου, κ. Γιώργο Φραγκαιδάκη, η κατάσταση της υγεία του 52χρονου διαφαίνεται καλή.

«Ο άνδρας είχε ένα επιφανειακό τραύμα, κοντά στα πλευρά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκιαδάκης μιλώντας στο neakriti.gr, ενώ συμπλήρωσε πως χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είχε επηρεαστεί κάποιο εσωτερικό όργανο του 52χρνου. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και έτσι - αν η κατάσταση της υγείας του παραμείνει ως έχει - ο 52χρονος αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου τις επόμενες ημέρες.

Τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το περιστατικό, δεν είναι ακόμη γνωστά, ενώ, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ο 34χρονος οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News