Πυροβολισμοί στην Αγία Πελαγία: Οι διαφορές που όπλισαν το χέρι του δράστη

Ηράκλειο
Πυροβολισμοί στην Αγία Πελαγία: Οι διαφορές που όπλισαν το χέρι του δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θύμα και ο θύτης είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο επί του ΒΟΑΚ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστεί ο 33χρονος άντρας ο οποίος λίγο έλειψε να σκοτώσει τον 44χρονο στη διασταύρωση της Αγίας Πελαγίας με την Αχλάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άντρες φέρονται να είχαν δώσει ραντεβού. Άγνωστο παραμένει το κίνητρο του δράστη να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του 44χρονου. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ τους είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές. Να σημειωθεί ότι εναντίον του θύματος έπεσαν 12 σφαίρες. 

Ο δράστης αμέσως μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή, ενώ αστυνομία και ΕΚΑΒ κλήθηκαν αμέσως στο σημείο. Από τη μία, οι αστυνομικοί για να ερευνήσουν την υπόθεση και από την άλλη το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία που είχε χτυπηθεί από τις σφαίρες στα πόδια.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο 33χρονος είχε σκοπό τη δολοφονία ή αν προέβη σ’ αυτή την κίνηση για τον εκφοβισμό του θύματος.

Πάντως, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Το θύμα, πάντως, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εσπευσμένα και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News