Άγιος Νικόλαος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 46χρονο προπονητή

Λασίθι
Άγιος Νικόλαος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 46χρονο προπονητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου

Σε βάρος του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες από τρεις οικογένειες και οκτώ παιδιά, φέρεται να ζητούσε από τους μαθητές του να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Ο 46χρονος γνωστός προπονητής πολεμικων τεχνών συνελήφθη νωρίτερα μέσα στην ημέρα (3/6),  στο πλαίσιου του αυτοφώρου, μετά απο έλεγχο που έγινε στο σπίτι του για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Τι απαντά ο προπονητής

Την δική του εκδοχή επιχειρεί να δώσει ο 46χρονος προπονητής του kickboxing από την Κρήτη, Ιωάννης Γεροντής, εναντίον του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, μιλώντας στο protothema.gr. Όπως λέει πίσω από όλα αυτά τα ψέματα βρίσκεται ένας πρώην μαθητής του και ανταγωνιστής του.

«Ότι έχει γίνει, είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και εκβιασμού. Ένας πρώην μαθητής μου και ανταγωνιστής μου που το 2016 είχε πάρει με τον δικό μας σύλλογο, με εμένα προπονητή στην Θεσσαλονίκη την δεύτερη θέση, έχει δημιουργήσει μια πλεκτάνη» λέει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Μάλιστα τονίζει πως ο ανταγωνιστής του έβαλε τα παιδιά να τον καταγγείλουν επίτηδες για να του θίξουν την καριέρα και την υπόληψη.

«Έχει πιάσει παλιούς μαθητές της σχολής και με κατηγορούν, υποτίθεται, ότι σε ένα πανευρωπαϊκό που βρισκόμασταν στο εξωτερικό έβαλα εγώ τα 13χρονα παιδιά να μου κάνουν μασάζ και ότι εγώ έβλεπα πορνό και έχουν βάλει μια παλιά μου μαθήτρια, η οποία και αυτή είχε φύγει από τον σύλλογο, ότι σε ένα ταξίδι την θώπευσα και της ζήτησα άσχημα πράγματα.

Τώρα είμαι μπλεγμένος, γιατί είμαι ο μοναδικός προπονητής που έχουμε κατεβάσει στο παγκόσμιο στο kickboxing με χρυσά και διακρίσεις και προσπαθούν να με ξεφτιλίσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Τα παιδιά αυτά έχουν σταματήσει από εμένα και πάνε στην σχολή του ανταγωνιστή μου, δηλαδή είναι ήδη εκεί».

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News