Σητεία: Για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατηγορείται ο ανήλικος μετά από καυγά που είχε με 31χρονο

Λασίθι
Σητεία: Για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατηγορείται ο ανήλικος μετά από καυγά που είχε με 31χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες Τρίτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Σητεία, με συνέπεια 31χρονος αλλοδαπός να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατηγορείται ο 17χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη για τον τραυματισμό 31χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, χθες Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου 2022, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Σητεία.

Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠαΓΝΗ, φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε κοντά στην πλατεία της περιοχής. Ο 17χρονος Έλληνας δεν είχε διαφορές με τον 31χρονο αλλοδαπό, καθώς δεν γνωρίζονταν. Ο 17χρονος κατηγορούμενος, οδηγούμενος σήμερα, Τετάρτη του Πάσχα στον Ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι ο 31χρονος ήταν μεθυσμένος και παρενοχλούσε τον ίδιο και την παρέα του. Στην προσπάθειά του να τον απωθήσει, όταν τον πλησίασε, τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να παραπατήσει, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, βρέθηκε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τον 31χρονο στο Κέντρο Υγείας Σητείας. Λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έφερε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, όπου παραμένει διασωληνωμένος. 

Ο ανήλικος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη του Πάσχα 28 Απριλίου.

(Φωτογραφία αρχείου In time)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News