Λασίθι

Ιεράπετρα: Κανονικά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου αύριο - Ποιες εξαιρούνται

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας - Εξαρτούνται οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ, το ΚΔΑΠ – ΑμΕΑ, το ΚΗΦΗ και το ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δήμου Ιεράπετρας

Ύστερα από τη γενική αργία των δύο προηγούμενων ημερών λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τον Δήμο της Ιεράπετρας και λαμβάνοντας υπόψη τις καλές καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι από αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας θα λειτουργούν κανονικά με βάση πάντα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Εξαιρούνται οι παρακάτω Υπηρεσίες του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»: 1) οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί,2) τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ), 3) τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ), 4) το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)  και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) οι οποίες και θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου κλειστές, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια