Στο επίκεντρο συνάντησης η Τουριστική Ανάπτυξη

Λασίθι
Στο επίκεντρο συνάντησης η Τουριστική Ανάπτυξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του Δήμαρχου Αγίου Νικολάου με τον Δήμαρχο Δράμας

Θέματα τουριστικής ανάπτυξης συζητήθηκαν στη συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο.

Όπως αναφέρεται, ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά των Δήμων, στην κατάργηση του Δικτύου Τουριστικών Δήμων, καθώς και στην λειτουργία των Αναπτυξιακών, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα (23/7), ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού- Πολιτισμού κ. Αναστασία Τόλου, τον σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Ράδα καθώς και τους ειδικούς συνεργάτες του κ. Γεωργία Χειρακάκη και κ. Κώστα Κοντό.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης, ενώ εκφράστηκε η βούληση του Δημάρχου Δράμας, ν ́ αξιοποιήσει καλές πρακτικές του Δήμου Αγίου Νικολάου, σε ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα αυτό.

Ο κ. Μαμσάκος εξέφρασε τον ειλικρινή θαυμασμό του για την ποιότητα των δυναμικών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, αναφορικά με τις φυσικές ομορφιές αλλά και το εμβληματικό Νησί της Σπιναλόγκας.

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, προσέφερε στον Δήμαρχο Δράμας αλλά και στην συνεργάτιδα του κ. Χειρακάκη Γεωργία – που έλκει την καταγωγή της από την Φουρνή - το φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου, αλλά και την μινιατούρα του αγάλματος της Αρπαγής της Ευρώπης, ενώ σε δηλώσεις του μεταξύ ανέφερε : “ Με αφορμή την συνάντηση αυτή, δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε αναπτυξιακά αλλά και λειτουργικά κυρίως ζητήματα των δήμων, δεδομένου ότι ο κ. Μαμσάκος συμμετέχει σε όργανα της ΚΕΔΕ (επιτροπή τουρισμού), αλλά και στο Αναπτυξιακό Δίκτυο Πόλεων.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά των Δήμων, στην κατάργηση του Δικτύου Τουριστικών Δήμων, καθώς και στην λειτουργία των Αναπτυξιακών, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.

Ευχαριστώ τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του για τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών που διέθεσαν γι αυτήν την συνάντηση”.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο κ, Ιωάννης Χειρακάκης συντ/ χος Εκπαιδευτικός και η σύζυγος του Δημάρχου κ. Ρ. Κουράνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News