ΒΟΑΚ: Δύο τροχαία με διαφορά λίγης ώρας, στο ίδιο σημείο

Λασίθι
ΒΟΑΚ: Δύο τροχαία με διαφορά λίγης ώρας, στο ίδιο σημείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι έγιναν και τα δύο τροχαία ατυχήματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 στην εθνική οδό Ηρακλείου Αγίου - Νικολάου στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αγροτικό όχημα ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέσα σ' αυτό επέβαινε ένα ζευγάρι, αμφότεροι περίπου 70 ετών, ελληνικής καταγωγής.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, η επέμβαση της οποίας όμως δε χρειάστηκε τελικά.

Η γυναίκα και ο άντρας μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς ωστόσο να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία καθώς για περίπου 10 λεπτά υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όμως λίγο αργότερα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Και δεύτερο τροχαίο στο ίδιο ύψος της εθνικής οδού

Αυτή την ώρα όμως ασθενοφόρο πηγαίνει στο ίδιο ακριβώς σημείο για έναν οδηγό δίκυκλου ο οποίος πιθανολογείται πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κατω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άντρα 40 ετών η μηχανή του οποίου εξετράπη της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι διασώστες των παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο σε καλή κατάσταση.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News