Ηράκλειο: Με ήχους από κάλαντα γέμισε η πόλη - Οι εορταστικές μελωδίες δημιούργησαν γιορτινό κλίμα (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Με ήχους από κάλαντα γέμισε η πόλη - Οι εορταστικές μελωδίες δημιούργησαν γιορτινό κλίμα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμορφη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου

Δύο πολυτάλαντα παιδιά μάγεψαν με το βιολί τους στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου τους, σκορπώντας χαρά στους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. 

Ο λόγος για την Ελίνα Ντανατσίδη και τον Γιάννη Μαγειρόπουλο, μαθητές της τρίτης τάξης του 3ου Λυκείου, με την υπέροχη μουσική τους να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. 

Μάλιστα, ο Γιάννης θα παρουσιάσει μαζί με την Ορχήστρα Φιλαρμόνια Αθηνών στο Ωδείο Αθηνών το κονσέρτο για βιολί του Μπετόβεν, τον ερχόμενο Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου θα παρουσιάσει σονάτες και παρτίτες για σόλο βιολί του Μπαχ. 

Πιστή στο ραντεβού της, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου παιάνισε τα κάλαντα και άλλες εορταστικές μελωδίες, στον Περιφερειάρχη Κρήτης και στους συνεργάτες του. 

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου πλημμύρισε η Λότζια και η καρδιά της πόλης συμβάλλοντας στο γιορτινό κλίμα, λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου έτους. 

Ο Βασίλης Λαμπρινός και οι αντιδήμαρχοι άκουσαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές, με τον Δήμαρχο να αναφέρεται στην γιορτή της αγάπης, της ελπίδας και της Αλληλεγγύης, τα Χριστούγεννα, γιορτή που όπως τόνισε ενδυναμώνει τις προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον, με ειρήνη στον κόσμο, πνευματική ανάταση και σεβασμό προς τον κάθε άνθρωπο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News