Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Στα «κλεφτά» και ψύχραιμη στην ανακρίτρια η 38χρονη (βίντεο)

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Στα «κλεφτά» και ψύχραιμη στην ανακρίτρια η 38χρονη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θρίλερ της διαφυγής της 38χρονης, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό, έληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου έφτασε με περιπολικό
  • Ψύχραιμη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ενώπιον του εισαγγελέα
  • Προσαγωγή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
  • Αρνείται να πει πού βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες
  • Σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια του θύματος
  • Ψύχραιμη και περιστοιχισμένη από πάνοπλους αστυνομικούς η 38χρονη οδηγήθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα. Η προσαγωγή της έγινε τα ξημερώματα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν έκτροπα.

    Η επί τρία 24ωρα καταζητούμενη, παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, 25 Οκτωβρίου στην αστυνομία, αφού οι συνήγοροί της έφτασαν στο Ηράκλειο και την συνάντησαν σε ραντεβού που κλείστηκε σε εξωτερικό χώρο, καθώς η ίδια αρνήθηκε να πει πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες.

    Το θρίλερ της διαφυγής της 38χρονης, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό, έληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου έφτασε με περιπολικό, ακολουθούμενη από τους δικηγόρους της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία ακόμη φορά για καθεστώς τρόμου, που την ανάγκασε να κρυφτεί.

    «Μιλάμε για μία κακοποιημένη γυναίκα και φοβόταν και φοβάται», ανέφερε σε δηλώσεις το ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας. «Γνωρίζετε ότι ο σύζυγός της έχει ένα βαρύ ποινικό παρελθόν, οπότε είναι λογικό να φοβάται», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

    Όσα δήλωσαν οι συνήγοροί της Απόστολος Λύτρας και Μάνος Δρακωνάκης προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της. Οι ίδιοι επανέλαβαν πως η 38χρονη είναι θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, ενώ για το υγρό υποστηρίζουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο από καθαριστικό που χρησιμοποιείται ευρέως και η ίδια δεν πίστευε ότι μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες βλάβες.

    «Το συγκεκριμένο υγρό είναι ένα καθαριστικό και δεν έχει καμία σχέση με βιτριόλι, που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω», δήλωσε ο κ. Λύτρας, ενώ την ίδια ώρα σφοδρή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

    «Αντί να ζητήσει γονατιστή συγνώμη γιατί σχεδίασε με απόλυτη ψυχραιμία το αποτρόπαιο έγκλημά της, αγοράζοντας μέσω του διαδικτύου, ένα τόσο επικίνδυνο καυστικό υγρό, που όπως ομολόγησε η ίδια, με μία πολύ μικρή ποσότητα, τύφλωσε τον εντολέα μου από το ένα μάτι… και του παραμόρφωσε όλο το πρόσωπο, αντί να ζητά συγνώμη που του κατέστρεψε τη ζωή του έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι αυτό με απόλυτη ψυχραιμία, προσχεδιασμένο ακραίο έγκλημα, έγινε με ένα δήθεν ακίνδυνο απορρυπαντικό. Και η αιτία που διεπράχθη το έγκλημα ήταν ότι, η συγκεκριμένη αδίστακτη, παρολίγον δολοφόνος, το έκανε από το φόβο της, λόγω της δήθεν κακοποιήσεώς της. Ενώ ακόμη και ο ίδιος ο πατέρας της τη διαψεύδει», αναφέρει ο κ. Κούγιας.

    «Το θέμα πολλές φορές είναι τι μας οδηγεί στο να προκαλέσουμε κάτι και για ποιο αποτέλεσμα το προκαλούμε», τονίζει σε δηλώσεις του ο συνήγορος της 38χρονης κ. Μάνος Δρακωνάκης.

    Οι συνήγοροί της απορρίπτουν συνολικά όλα όσα έχουν ειπωθεί για την 38χρονη, η οποία δηλώνει πως έχει στα χέρια της αποδείξεις για την βία και τις απειλές που υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί και θα τις παρουσιάσει στην απολογία της στον ανακριτή.

    Πρόκειται σύμφωνα με τον κ. Λύτρα «για μία κακοποιημένη γυναίκα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Έχει δεχτεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγός της. Μάλιστα, την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω… είναι κάτι πολύ σοβαρό», επεσήμανε ο ίδιος.

    Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο. Οι συνήγοροί της απορρίπτουν όσα έχουν ειπωθεί για την 387χρονη, η οποία δηλώνει πως έχει στα χέρια της αποδείξεις για τη βία και τις απειλές που έχει δεχτεί και θα τις παρουσιάσει στην απολογία της στον ανακριτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News