Μεσαρά: Ενώπιον της δικαιοσύνης η μητέρα των αγοριών που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο σύντροφό της (βίντεο)

Κρήτη
Μεσαρά: Ενώπιον της δικαιοσύνης η μητέρα των αγοριών που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο σύντροφό της (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα καλείται στο πλαίσιο ανακριτικής διαδικασίας καθώς οι γιοι της είχαν καταγγείλει στις αρχές ότι γνώριζε τα πάντα

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον και η μητέρα των δύο αγοριών που είχαν καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση τους από τον 52χρονο σύντροφό της μητέρας τους στη Μεσαρά.

Η γυναίκα καλείται στο πλαίσιο ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσει εντός των επόμενων ημερών, καθώς οι γιοι της είχαν καταγγείλει στις αρχές ότι γνώριζε τα πάντα.

Την υπόθεση της κακοποίησης έφερε σε γνώση των Αρχών ο μεγάλος γιος της οικογένειας, 24ετων σήμερα, θύμα κι ο ίδιος κακοποίησης όπως είχε πει στην Αστυνομία προκειμένου να σώσει τον μικρότερο του αδερφό που είναι 14 ετών. Οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η μητέρα καλείται σε απολογία εντός των ημερών.

Ο 52χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης;

Ενδοοικογενειακή βία: Νέο επεισόδιο στα Χανιά - 52χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

 Μεσσαρά: Στη φυλακή ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του

Ανησυχία και προβληματισμός για την έκρηξη περιστατικών έμφυλης βίας στα Χανιά

Το χρονικό

Το «κουβάρι» της ιστορίας ξετυλίχθηκε, όταν ο 14χρονος βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη ως βίντεο ντοκουμέντο και ο αδερφός του ζήτησε τη βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου.

Σοκ προκαλεί ο ισχυρισμός ενός αδερφού ότι η μητέρα γνώριζε για τις αρρωστημένες πράξεις του συντρόφου της, γεγονός που η γυναίκα φέρεται να αρνείται.

Ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο 52χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. «Υπήρξε μόνο μια φορά σεξουαλική επαφή με το 14χρονο αγόρι, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Δεν πλήρωσα ποτέ το αγόρι για την πράξη αυτή. Αρνούμαι ότι έχω έρθει σε ερωτική επαφή με τον αδερφό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο 52χρονος δέχεται ότι υπήρξε βιντεοληπτικό υλικό, σχετικό με τα όσα καταγγέλονται. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14χρονο, ο οποίος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι «Δεν υπήρξε μια μόνο σεξουαλική επαφή. Αυτό συνέβη αρκετές φορές».

Ο κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News