Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

Κρήτη
Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των ανήλικων παιδιών και της συζύγου του

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, ο 52χρονος πατέρας, προκειμένου να απολογηθεί για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, μέσα στο σπίτι του στα Χανιά.

Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των ανήλικων παιδιών και της συζύγου του και για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε βάρος του γείτονα και του 40χρονου.

Η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα προς τα παιδιά και τη σύζυγό του αποκαλύφθηκαν μετά από ένα ξέσπασμα του στην 15χρονη κόρη του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ένας 65χρονος γείτονας είδε το περιστατικό και έσπευσε να γλιτώσει το ανήλικο κορίτσι από τα χέρια του πατέρα της.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ο 65χρονος γείτονας του δράστη μαζί με τον 40χρονο γαμπρό του λογομάχησαν έντονα με τον 52χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τους χτυπήσει.

Η έφηβη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων- με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν είναι γνώριμος των αρχών καθώς δεν έχει γίνει στο παρελθόν καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό.

Ο 65χρονος γείτονας και ο 40χρονος γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News