Βορίζια: Θλίψη για το ηλικιωμένο ζευγάρι που «έσβησε» από αναθυμιάσεις (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Βορίζια: Θλίψη για το ηλικιωμένο ζευγάρι που «έσβησε» από αναθυμιάσεις (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν οι πτυχές της τραγωδίας- Η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα όρασης

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Βορίζια και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς από την διπλή τραγωδία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που έχασε τη ζωή του, πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκάλεσε το μαγκάλι που χρησιμοποίησαν να ζεσταθούν, ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ειδικότερα, οικογενειακό δράμα το οποίο αποκαλύφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, με τους δημότες να έχουν συγκλονιστεί, όπως και η γυναίκα που μετέβη στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού προκειμένου να τους πάει φαγητό, με την ίδια να αντικρίζει πρώτη το τραγικό σκηνικό από το παράθυρο.

Ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στα Βορίζια, καταγράφοντας τις δραματικές πτυχές αυτής της τραγωδίας, τις γιορτινές αυτές ημέρες ενώ όπως εκτιμάται το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν νεκρό τουλάχιστον δύο ημέρες πριν.

Αυτό είναι το σπίτι όπου βρήκε τραγικό θάνατο το ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο πέθανε πιθανόν από αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού και στη προσπάθεια του να ζεσταθεί, με πτυχές της τραγωδίας να συγκλονίζουν…

Κάτοικοι στα Βορίζια έχουν συγκλονιστεί από τον θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού.  Πρόκειται για έναν 95χρονο άνδρα και μια 92χρονη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα όρασης.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, οι ηλικιωμένοι δεν έδωσαν σημεία ζωής όταν τους χτύπησε την πόρτα γειτόνισσα η οποία τους επισκέφτηκε για να τους πάει φαγητό, με την ίδια να αντικρίζει από το παράθυρο τον ηλικιωμένο ο οποίος ήταν πεσμένος στο πάτωμα και δίπλα ακριβώς από την πόρτα. Στο χωριό σήμανε συναγερμός.

Και οι δύο ηλικιωμένοι ξεψύχησαν αβοήθητοι.  Πρώτα πέθανε ο ηλικιωμένος και αργότερα η κατάκοιτη σύζυγος του όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News