Εμβολιασμοί ταλαιπωρίας - Ταξίδι 90 χιλιομέτρων για ένα εμβόλιο

Ηράκλειο
Εμβολιασμοί ταλαιπωρίας - Ταξίδι 90 χιλιομέτρων για ένα εμβόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών από τη Μεσαρά καθώς διανύουν πάνω από 90 χιλιόμετρα προκειμένου να εμβολιαστούν στο ΤΟΜΥ Χερσονήσου

Χρειάστηκαν να διανύσουν πάνω από 90 χιλιόμετρα για να μεταβούν στο ΤΟΜΥ Χερσονήσου προκειμένου να εμβολιαστούν κατά της covid 19, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ο λόγος για τους κατοίκους της Μεσαράς, οι οποίοι καλούνται να ταλαιπωρηθούν, διανύοντας μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, ακόμα και από τα ξημερώματα. Ενώ αν υπολογιστούν και τα χιλιόμετρα για την επιστροφή στον τόπο κατοικίας τους, τότε καλούνται συνολικά να διανύσουν περισσότερα από 180 χιλιόμετρα και όλα αυτά για την πρώτη δόση του εμβολίου.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα μέριμνα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και σοβαρά προβλήματα υγείας για τον εμβολιασμό τους, όπως μας περιγράφει η κ. Γεωργία Γιακουμάκη.

Περίπου 75 εμβολιασμοί διεξάγονται στο ΤΟΜΥ Χερσονήσου σε ημερήσια βάση και μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, οπότε λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο, ενώ καταγράφεται και ένα αλαλούμ στο κλείσιμο ραντεβού καθώς κλείνονται ραντεβού και τις απογευματινές ώρες.

Στο ΤΟΜΥ Χερσονήσου, συναντήσαμε πολίτες τόσο από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου όσο και από το Ηράκλειο, με τους ίδιους να τονίζουν την ανάγκη λειτουργίας περισσότερων εμβολιαστικών κέντρων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News