Το μπαζωμένο φρεάτιο στην Αμφιθέα και το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV που έδωσε… λύση

Ηράκλειο
Το μπαζωμένο φρεάτιο στην Αμφιθέα και το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV που έδωσε… λύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγωγός είχε σπάσει σε τρία σημεία και έτσι αντικαταστάθηκε μετά το ρεπορτάζ, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση στους δημότες

Το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV με το μπαζωμένο φρεάτιο στην περιοχή της Αμφιθέας στο Ηράκλειο, το οποίο είχε αναδείξει την ανησυχία των δημοτών στη περίπτωση εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων κινητοποίησε τη δημοτική αρχή καθώς με παρέμβαση του Δημάρχου Ηρακλείου δίνεται λύση.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο αγωγός στο μπαζωμένο φρεάτιο είχε σπάσει σε τρία σημεία, με τον αγωγό να αντικαθίσταται με νέο, απομακρύνοντας τον ορατό κίνδυνο, η περιοχή στο ύψος της γέφυρας της εθνικής οδού να μετατραπεί σε λίμνη.

Το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV με το μπαζωμένο φρεάτιο στην περιοχή της Αμφιθέας προκάλεσε αίσθηση, με τους δημότες να τρέμουν για τα πλημμυρικά φαινόμενα καθώς δρόμοι μετατρέπονται σε λίμνη.

Όπως κατήγγειλε δημότης, το συγκεκριμένο φρεάτιο δεν έχει καθαριστεί εδώ και αρκετά χρόνια, παρά τις σχετικές εκκλήσεις τους προς την ΔΕΥΑΗ.

Μάλιστα, για να αποδείξουν ότι υπάρχει φρεάτιο, πήραν τις τσάπες και άρχισαν να σκάβουν κάτω από τις λάσπες και τα φερτά υλικά…

Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν την παρέμβαση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος έδωσε εντολή για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Στη διάρκεια των εργασιών διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει ο αγωγός σε τρία σημεία και έτσι αντικαταστάθηκε ο αγωγός, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση στους δημότες οι οποίοι αντίκριζαν εδώ και αρκετά χρόνια, τεράστιες ποσότητες νερού να κατακλύζουν το επίμαχο σημείο, τις βροχερές μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News