Φονικό μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Στον ανακριτή πατέρας και γιος - Τι υποστήριξαν για το θάνατο του 26χρονου

Ηράκλειο
Φονικό μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Στον ανακριτή πατέρας και γιος - Τι υποστήριξαν για το θάνατο του 26χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας και αδερφός κατηγορούνται για τη συμπλοκή με τον 26χρονο αδερφό, που κατέληξε στο θάνατό του

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ο πατέρας και ο γιος που σύμφωνα με την αστυνομία ενεπλάκησαν σε θανάσιμο καβγά με τον 26χρονο γιο της οικογένειας.Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο πατέρας, ενώ ταυτόχρονα στον ανακριτή απολογείτο για τις πράξεις του ο έτερος γιος της οικογένειας.

Τι υποστήριξαν

"Βρισκόμουν σε άμυνα" είπε ο πατέρας είπε ο 55χρονος πατέρας κατά την απολογία του στον ανακριτή προσπαθώντας να εξηγήσει πως κατάφερε απανωτές μαχαιριές στον 26χρονο γιο του . Οπως είπε το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε μαχαίρι και του επιτέθηκε πρώτος και εκείνος προσπάθησε απλά να αμυνθεί. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 55χρονος πατέρας είναι σοκαρισμένος και δεν θυμάται λεπτομερειες απο το περιστατικο.

Ο 26χρονος όπως ισχυριστηκε ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες και κατά τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού βρισκόταν υπό την επήρεια τους.

Η οικογενειακή τραγωδία

Η οικογενειακή τραγωδία «γράφτηκε» σε περιοχή του Ηρακλείου τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν ο 26χρονος ενεπλάκη σε καβγά με τον 24χρονο αδερφό του και τον 55χρονο πατέρα του.

Ο καβγάς έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον πατέρα - σύμφωνα με τις πληροφορίες - να μαχαιρώνει τον 26χρονο γιό του.

Οι δύο αλλοδαποί (55χρονος και 24χρονος) συνελήφθησαν και ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για όσα συνέβησαν.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε ο 24χρονος αδερφός (ο εικονιζόμενος στην κεντρική φωτογραφία), ενώ, νωρίτερα στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο 55χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον 26χρονος γιο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News