Οικογενειακή συμπλοκή στο Ηράκλειο – Μαχαιρώθηκε 26χρονος

Ηράκλειο
Οικογενειακή συμπλοκή στο Ηράκλειο – Μαχαιρώθηκε 26χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακά Χριστούγεννα - Συνελήφθησαν πατέρας και γιος

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε τα Χριστούγεννα σε περιοχή του Ηρακλείου καθώς σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία. Συγκεκριμένα μεταμεσονύκτιες ώρες ο 26χρονος αδερφός είχε λογομαχία με τον 55χρονο πατέρα του και τον 24χρονο αδερφό του.

Γρήγορα ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος Αλβανός να δεχτεί χτύπημα από μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί – πατέρας και γιος- ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία έρχονται αντιμλετωποι με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (25.12.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (25.12.2020) το απόγευμα οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου.Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News