Κατέληξε ο 26χρονος μετά την οικογενειακή συμπλοκή

Ηράκλειο
Κατέληξε ο 26χρονος μετά την οικογενειακή συμπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε δεχτεί 4 μαχαιριές – Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο αδερφός του και οδηγούνται στον εισαγγελέα

Έχασε την μάχη με την ζωή ο 26χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από 4 μαχαιριές, μετά από οικογενειακή συμπλοκή με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Ο άτυχος 26χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το χρονικό

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε τα Χριστούγεννα σε περιοχή του Ηρακλείου καθώς σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία.

Συγκεκριμένα μεταμεσονύκτιες ώρες ο 26χρονος αδερφός είχε λογομαχία με τον 55χρονο πατέρα του και τον 24χρονο αδερφό του.

Γρήγορα ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος Αλβανός να δεχτεί χτύπημα από μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί – πατέρας και γιος- ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία έρχονται αντιμέτωποι με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News