Εισέβαλλε στο κοιμητήριο και αφαίρεσε καντηλοθήκες - Ανάστατη η τοπική κοινωνία των Δαφνών

Ηράκλειο
Εισέβαλλε στο κοιμητήριο και αφαίρεσε καντηλοθήκες - Ανάστατη η τοπική κοινωνία των Δαφνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στις Δαφνές από το άσχημο περιστατικό - Λογάριαζε... «χωρίς τον ξενοδόχο» ο δράστης

Άνδρας στην προσπάθειά του να βγάλει χρήματα, εισέβαλε σε κοιμητήριο και πιο συγκεκριμένα στο κοιμητήριο των Δαφνών και αφαίρεσε καντηλοθήκες, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία.

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από πολίτη που βρισκόταν εντός του νεκροταφείου, με τον ίδιο να ειδοποιεί τον Πρόεδρο της Κοινότητας και να ακινητοποιεί τον δράστη, ο οποίος νωρίτερα ξήλωσε 20 περίπου καντηλοθήκες, τις οποίες τοποθέτησε σε μαύρες σακούλες.  

Ο άνδρας έδρασε την ημέρα που το χωριό γιόρταζε την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου και όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφαιρέσει και άλλες καντηλοθήκες, όπως φωτογραφίζει ο τρόπος δράσης του.

Ο δράστης γέμισε δύο μαύρες σακούλες με καντηλοθήκες, ενώ την μια σακούλα την έκρυψε σε λιόφυτο, λίγα βήματα από το νεκροταφείο με τελικό στόχο να τις φορτώσει σε αυτοκίνητο και να γίνει καπνός.

Αφού ακινητοποιήθηκε αρχικά από δημότη και μετέπειτα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δαφνών, συνελήφθη από την αστυνομία, με τον δράστη να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον Νόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News