Ηράκλειο

«Αιμοδοτούμε μαζί» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του "Αιματοκρήτη" σε συνεργασία με το Βενιζέλειο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή 14 και 15 Ιουνίου.

«Στις ιδιαίτερες μέρες που ζούμε, η εθελοντική αιμοδοσία δε συμβολίζει μόνο μια απλή πράξη αλτρουισμού. Είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη αλλά και συστήματα υγείας που δοκιμάζονται σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους» επισημαίνει η Πρόεδρος του Αιματοκρίτη Ειρήνη Γεωργιανάκη στο Ράδιο 98.4.

«Η φετινή παγκόσμια ημέρα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές αιμοδότες χάρη στους οποίους μπορούμε να έχουμε ένα κόσμο πιο υγιή, πιο δυνατό και πιο όμορφο».

Έτσι  την Κυριακή 14 Ιουνίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στις Αρχάνες (ΚΑΠΗ Αρχανών) με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας Βενιζελείου, 10:00 το πρωί με 13:30 το μεσημέρι.

Στο  1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού την επομένη, Δευτέρα 15 Ιουνίου, από τις 16.00 το απόγευμα μέχρι τις 19.30, θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοδοσίας ΠαΓΝΗ.

«Τιμούμε τους κρητικούς εθελοντές αιμοδότες που διαχρονικά χαρίζουν αίμα και καθιστούν την περιοχή μας σε εκείνες με σχετικά μικρότερα προβλήματα επάρκειας» προσθέτει.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αιμοδοτούμε μαζί» του «Αιματοκρήτη», καθώς περισσότεροι από 8.000 εθελοντές αιμοδότες έχουν προσφέρει αίμα τα τελευταία χρόνια στο Νομό Ηρακλείου στα πλαίσια της συγκεκριμένης καμπάνιας,  καθιστώντας τον σύλλογο έναν από τους μεγαλύτερους στη χώρα. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους αιμοδότες να είναι καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν πολλά ακόμη χρόνια. Χρόνια πολλά σε συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών, φορείς και υπηρεσίες αιμοδοσίας και όσους στηρίζουν τον ύψιστο αυτό θεσμό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια