Ηράκλειο

Τουρισμός: «Στοίχημα» για τη Χερσόνησο η επανεκκίνηση της οικονομίας

Συνάντηση για τον Τουρισμό σήμερα στη Χερσόνησο

Η επανεκκίνηση του τουρισμού, οι φόβοι, οι πρόνοιες της πολιτείας για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους, η διασφάλιση του αγαθού της υγείας και το κόστος αυτού, εξετάζονται σήμερα στη Χερσόνησο κατά τη διάρκεια σύσκεψης.

«Ζητάμε η Πολιτεία να μας ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ποιος θα καλύπτει τα έξοδα καραντίνας – νοσηλείας τουριστών που ενδεχόμενα  βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό» το πρώτο θέμα που βάζει στο τραπέζι ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Αναστασάκης, μιλώντας στο Ράδιο 98.4 παράλληλα με το ποιος θα έχει την ευθύνη διαχείρισης του περιστατικού από την αρχή μέχρι το τέλος.

Στα ερωτήματα των επιχειρηματιών επίσης ο τρόπος λειτουργίας και ενίσχυσης ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων με το καθεστώς λειτουργίας που διέπει κάθε μία από αυτές όπως και η ενίσχυση τους.

Στις δράσεις της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης (Ε.Φ.Ε.Κ.) ο διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα: «Δήμος Χερσονήσου – Αναμνήσεις Διακοπών», μέσω του οποίου καλούνται οι επισκέπτες της περιοχής κι όλοι όσοι την αγαπούν να θυμηθούν ξανά τις υπέροχες εμπειρίες που έζησαν εκεί, να ανατρέξουν στο αρχείο των φωτογραφιών τους, να επιλέξουν αυτές που τους θυμίζουν τις δυνατές στιγμές που έζησαν στο διάσημο παραλιακό μέτωπο και στην πανέμορφη ενδοχώρα με τα γραφικά παραδοσιακά χωριά.

Οι φωτογραφίες μπορούν να υποβληθούν σε μία ή και στις δύο κατηγορίες : α. Καλλιτεχνική φωτογραφία και β. Αναμνηστική φωτογραφία.

Η Προκήρυξη και το Δελτίo Συμμετοχής μπορούν να αναζητηθούν από τον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια