Κορωνοϊός: Σάββατο βράδυ και δεν κυκλοφορεί «ψυχή» στο κέντρο του Ηρακλείου

Κρήτη
Κορωνοϊός: Σάββατο βράδυ και δεν κυκλοφορεί «ψυχή» στο κέντρο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαββατόβραδο λοιπόν και η εικόνα από το κέντρο του Ηρακλείου προκαλεί αν μη τι άλλο μεγάλη εντύπωση.

Σάββατο βράδυ και  η εικόνα από το κέντρο του Ηρακλείου, κάθε άλλο παρά, θυμίζει την πολύ γνώριμη μέχρι και σήμερα εικόνα που έχουμε συνηθίσει κάθε Σαββατόβραδο διασχίζοντας την «καρδιά» του κέντρου.

Ποιος θα  περίμενε ότι βράδυ Σαββάτου και το Ηράκλειο που άλλοτε ασφυκτιούσε από κόσμο και είχε «πλημμυρίσει»  από παρέες αλλά και οικογένειες που κατέβαιναν για έναν χαλαρό περίπατο αλλά και για να απολαύσουν το ποτό ή το φαγητό τους κατά την διάρκεια της βραδινής τους εξόδου, πλέον θα θύμιζε στην κυριολεξία έρημη πόλη με άδειους δρόμους να πρωταγωνιστούν, κλειστές καφετέριες και γενικότερα καταστήματα εστίασης.

Καταστηματάρχες και πολίτες φαίνεται πως έλαβαν το μήνυμα της κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων και παραμονή στο σπίτι, με ένα και μοναδικό στόχο  την αντιμετώπιση του κορωνοιού.

Η εικόνα βέβαια γνώριμη από χθες Παρασκευής.

Οι δρόμοι πέριξ του κέντρου - Λιοντάρια, Δαιδάλου, Πλατεία Ελευθερίας, 25η Αυγούστου - παραμένουν σχεδόν άδειοι, και οι πολίτες φαίνεται πως τηρούν  τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και βγαίνουν μόνο για τις υποχρεώσεις τους.

 Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News