Απολογισμός 2019 – Προσδοκίες 2020

Ηράκλειο
Απολογισμός 2019 – Προσδοκίες 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη ματιά εκπροσώπων πολιτικών φορέων

Β. Καρκανάκης: Η Ελλάδα μπήκε σε ράγες κανονικότητας

Η Ελλάδα μπαίνει στην κανονικότητα της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Ξεφύγαμε τους τελευταίους έξι μήνες από τη μίζερη πολιτική των επιδομάτων. Οι προοπτικές της οικονομίας θα είναι απολύτως θετικές το 2020, εκτιμά μιλώντας στον 98.4 ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης στον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, παράλληλα με τις προσδοκίες για το νέο έτος.

Δ. Κλαράκης: Οι πολιτικές εξελίξεις είναι μπροστά μας

Πολιτικές εξελίξεις και το 2020 περιμένει ο Δημήτρης Κλαράκης από τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει στον 98.4 οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι οι όποιες υποσχέσεις της ΝΔ ήταν μόνο προεκλογικές εξαγγελίες ενώ για τα Εθνικά Θέματα επισημαίνει την αναγκαιότητα της Ομόνοιας και της Σύνεσης στο Εσωτερικό της χώρας.

Ζητούμενο πολιτικά για το ΣΥΡΙΖΑ τη νέα χρονιά θα είναι κατά τον ίδιο η διεύρυνση του κόμματος.

https://www.youtube.com/watch?v=1pn_7a9XR3Y?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Α. Ζαχαριουδάκης: Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για κανονικότητα

Οικονομία, Εργασία και ο Γεωστρατηγικός ρόλος της χώρας μας, τα μεγάλα ζητούμενα για το 2020, αναφέρει από την πλευρά του ΚΙ.ΝΑΛ και τη ΝΕ ο Αντώνης Ζαχαριουδάκης.

Μετρημένος για τον τομέα της οικονομίας εστιάζει στην εργασία και στην ανάπτυξη με την παρατήρηση ότι χρειάζονται αρκετά ακόμα βήματα για να μπούμε στις ράγες της κανονικότητας.

Ν. Χριστοδουλοπούλου: Το 2020 έρχεται με βαριά ατζέντα

Συνεχής η διεκδίκηση και το 2020 για το ΚΚΕ αναφορικά με την οικονομία, την εργασία, την ανάπτυξη, το ρόλο της χώρας, τις συμμαχίες μας και τη στάση μας έναντι των Εθνικών θεμάτων και της ασφάλειας της χώρας, επισημαίνει  στον 98.4 η Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=gE_k13dfCa0?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News