«Βροχή» οι κλήσεις στο Ηράκλειο - «Έπεσαν» 300 για παράνομη στάθμευση μέσα σε λίγες ώρες

Ηράκλειο
«Βροχή» οι κλήσεις στο Ηράκλειο - «Έπεσαν» 300 για παράνομη στάθμευση μέσα σε λίγες ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θέση μάχης ο γερανός. Δημότες και επισκέπτες στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν μια θέση στάθμευσης, δεν λογαριάζουν ούτε πεζόδρομους, ούτε πλατείες, ούτε δείχνουν σεβασμό , στις διαβάσεις των πεζών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε μέσα σε λίγες ώρες, 300 κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο κέντρο του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, σαρωτικούς ελέγχους στο Ηράκλειο πραγματοποιούν μεικτά κλιμάκια της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, δίνοντας έμφαση στη παράνομη στάθμευση σε πεζόδρομους, διαβάσεις πεζών, ράμπες ΑΜΕΑ και σε στροφές.

Οδηγοί περιγράφουν την απίστευτη ταλαιπωρία τους για μια θέση στάθμευσης, με το πρόβλημα να επιδεινώνεται και από το κλείσιμο ελεύθερου χώρου, κάτω από το άγαλμα του Βενιζέλου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Συνολικά, το 2019 βεβαιώθηκαν 22.568 κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Ηράκλειο, όταν πέρυσι , βεβαιώθηκαν 23.757 κλήσεις ενώ το 2017, 28.033 κλήσεις, από τη δημοτική αστυνομία, σύμφωνα με τον Μαρίνο Πατακό, ο οποίος παράλληλα ενημερώνει τους δημότες για την δωρεάν στάθμευση, χωρίς χρήση κάρτας, στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, θέσεις οι οποίες ελάχιστες καθώς δεν υπερβαίνουν τις 100.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News