Γιώργος Τριανταφύλλου: Τα τελευταία λόγια του στο καφενείο - Η έκκληση της ανιψιάς

Κρήτη
Γιώργος Τριανταφύλλου: Τα τελευταία λόγια του στο καφενείο - Η έκκληση της ανιψιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια του δεν έχει σταματήσει τις έρευνες, με δεδομένο ότι ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου πάσχει από άνοια

Ένα ακόμη 24ώρο αγωνίας για την οικογένεια του αγνοούμενου Γιώργου Τριανταφύλλου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής οπότε και είχε πάει στο «στέκι» του στο καφενείο της Παντάνασσας.

6 μέρες χωρίς  να έχουν αποδώσει καρπούς οι έρευνες αρχών αλλά και της ίδιας της οικογένειας που δεν έχει σταματήσει να ρωτάει και να ψάχνει για τον δικό της άνθρωπο που πάσχει από μερική άνοια.

«Η αγωνία μας δεν περιγράφεται για τον θείο μου. Είναι άρρωστος και αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Είχε πάντα ένα πρόγραμμα ρουτίνας, θα το έλεγα εγώ, όπως συνέβη και την περασμένη Κυριακή. Ξύπνησε το πρωί ήπιε τον καφέ του και πήγε μετά στο καφενείο που συχνάζει στην Παντάνασσα», αναφέρει στο neakriti ,η ανιψιά του αγνοούμενου, Λένα Χατζηγεωργίου.

Η ίδια αναφέρει μάλιστα και σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων του καφενείου, ότι ο 83χρονος τη συγκεκριμένη μέρα ήταν ευδιάθετος, συνομιλούσε και με άλλα άτομα που ήταν στον χώρο ενώ προτού φύγει από το καφενείο ο θείος της, φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα φεύγω, γυρίζω σπίτι μου. Από εκεί και μετά χάθηκε, εξαφανίστηκε, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε».

Η κ. Χατζηγεωργίου υποστηρίζει, λόγω και της άνοιας, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε δώσει δείγματα στο παρελθόν για φυγή. «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε το πρόγραμμα του και έπαιρνε και τα φάρμακα του με συνέπεια. Έφυγε χωρίς να τα πάρει μαζί του και το μόνο σίγουρό είναι ότι τώρα  η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο . Δεν λαμβάνει την αγωγή που χρειάζεται και η κατάσταση της υγείας του όσο περνούν οι μέρες επιδεινώνεται».

Τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε;

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή, 7 Απριλίου, όποτε και εξαφανίστηκε, ο 83χρονος, Γιώργος Τριανταφύλλου φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια. Τα μάτια του είναι καστανά, το ύψος του 1,76 και είναι εύσωμος.

Ενώ, το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, και το οποίο - όπως και ο ίδιος - αγνοείται, είναι ένα ανθρακί Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615.

Ακολουθεί φωτογραφία του αυτοκινήτου που μας εστάλη από το συγγενικό του περιβάλλον με την διευκρίνιση ότι δεν πρόκειται για το αυτοκίνητο του αγνοούμενου αλλά για Ι.Χ με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Μαζί του έχει μόνο το πορτοφόλι του, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, ούτε και ταυτότητα.

Οι αστυνομικές Αρχές διεξήγαγαν τις προηγούμενες μέρες , εντατικές έρευνες ενώ, οποιοσδήποτε διαθέτει κάποια πληροφορία για το Γιώργο Τριανταφύλλου, καλείται να επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ. ή να τηλεφωνήσει στην «Εθνική Γραμμή SOS», στον αριθμό 1065.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News