Μ. Καρκαβάτσος: Συναντήσαμε εχθρότητα στο ΥΠΑΑΤ

Ηράκλειο
Μ. Καρκαβάτσος: Συναντήσαμε εχθρότητα στο ΥΠΑΑΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είχε ούτε χαμόγελα , ούτε αγκαλίτσες, ούτε φιλικά χτυπήματα στον ώμο. Δεν πήραμε απαντήσεις  επί των προβλημάτων μας και των αιτημάτων μας για την επιβίωση μας» είπε στον 98.4 ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αστερουσίων Μανόλης Καρκαβάτσος, αναφερόμενος στη χθεσινή μαραθώνια αλλά άκαρπη συνάντηση αγροτών – υπουργών στο ΥΠΑΑΤ.

«Οι θέσεις τους δεν εξασφαλίζουν την επιβίωσή μας, δεν βοηθούν να μείνουμε στη Γή μας» επανέλαβε, προσθέτοντας πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρουν τις αποφάσεις τους για το πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης υπογράμμισε ότι «δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα, χωρίς να επιλυθούν όλα για να προσθέσει: «Αυτή η κυβέρνηση αφουγκράζεται τα προβλήματα, τα συζητά και προσπαθεί να δρομολογήσει λύσεις».

«Η κυβέρνηση με αυτή τη συνάντηση έδειξε καθαρά ότι στέκεται εχθρικά απέναντί μας, απέναντι στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους, στα λαϊκά στρώματα, ενώ την ίδια στιγμή βάζει πλάτη σε εφοπλιστές, σε βιομηχάνους. Δεν ικανοποίησε κανένα από τα βασικά μας αιτήματα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας και υπογράμμισε ότι «ο αγώνας θα συνεχιστεί».

 

Νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του μπλόκου του Προμαχώνα, με τον Στέργιο Λίτο, Πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας, να δηλώνει ότι «οι Σερραίοι αγρότες μετά από πέντε ώρες κοροϊδίας και ψέματος, αποχωρούν και δίνουν ραντεβού στις κάλπες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News